Luka Đukanović – gradski menadzer posjetio Sportske objekte

Gradski menadžer Luka Đukanović sa saradnicima , posjetio je Sportske objekte I sa izvršnim direktorom Aleksandrom Vučkovićem obišao Gradski stadion I razgovarao o postojećem stanju I budućim planovima.

Izvršni direktor Aleksandar Vučković predstavio je strateške planove  predviđene od 2025- 2030. godine čija je izrada u toku i sadržaće brojne projekte koji se tiču sportske infrastrukture.

  Najznačajniji projekat u narednom periodu bi  trebalo da bude izgradnja Istočne tribine Gradskog stadiona, kao i  zamjena podloge fudbalskog terena na Gradskom stadionu, kome je rok trajanja odavno istekao. U planu je postavljanje terena sa prirodnom podlogom, koji predstavlja dugoročno kvalitetnije rješenje.

 Takođe je planirana izgradnja multifunkcionalne dvorane za treninge, čiji je inicijator predsjednica Skupštine Glavnog grada, na predlog Sportskih objekata  gradiće se na prostoru Streljačkog centra „Ljubović“. Dvorana će postati dom za gimnastičare, planinare, ali i najpopularnije sportove poput košarke, rukometa, odbojke…

Jedan od budućih projekata jeste i natkrivanje otvorenog olimpijskog bazena. Otvoreni bazen treba natkriti konstrukcijom koja će biti pokretna i koja će omogućavati zatvaranje tokom zimskog perioda, a otvaranje ljeti.

Najnovije novosti: